Sala de operatii a (ale) viitorului

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IfJemqkby_0#%21

 

Şi iată o parte din tehnologia medicală modernă! Câte studii s-or fi făcut pentru a se înţelege mecanismul undelor cerebrale, mecanismul comunicării şi al relaţiilor dintre ultrasunetele emise de creierul uman, diferenţiate în funcţie de existenţa unor anomalii, a unor tumori aflate oriunde în corp şi ultrasunetele emise de complexa maşinărie!

Câte cercetări ale creierului uman, câte cercetări ale fizicii undelor, ale câmpurilor de energie şi ale  relaţiilor dintre ele, câte interconectări ale ştiinţelor şi domeniilor ştiinţifice puse la un loc, la treabă, pentru a înţelege funcţionarea corpului uman şi-n special a creierului! Câtă muncă dezvoltată pentru a vindeca omul fără să-i mai ciopârţeşti corpul, fără să mai scoţi organele din el!  Să ştii exact unde să trimiţi un fascicul de unde, să poţi monitoriza în timp real fenomenul ce se petrece în corpul uman, să poţi interveni şi modifica un tratament, să poţi transmite impulsul electromagnetic necesar fără de a aduce atingere celorlalte funcţii, mecanisme, sisteme! Să plece omul după operaţie acasă, pe bicicletă! Activitatea lui să se desfăşoare în continuare în mod normal, fără de zile de spitalizare, fără de medicamente suplimentare… Câte cercetări şi cum s-or fi făcut acestea în timp ce, la nivel global, în “mainstream”, fizica cuantică rămâne ştiinţa pârâtă şi încă exmatriculată, explicaţiile lui Nassim Haramein despre câmpul unic şi energia conţinută într-un punct fiind “în afara dogmei”, ştiinţele spirituale aruncate în misticism sau în ezoterismul marginal!…

La ce or fi folosit cercetările făcute pe călugării tibetani, în special după anii ’70, după explozia incontrolabilă iniţial (sau doar aparent incontrolabilă) a meditaţiei transcedentale şi a folosirii substanţelor care, în final, au ajuns a fi scoase în afara legii?! Cu siguranţă şi la asta! Şi ce minunat este să putem vindeca trupurile bolnave, să le putem întineri, să poată munci şi trăi în continuare mulţi ani, nu doar 60, 80! În viitor se vor putea face orice tip de operaţii cu această tehnologie, poate chiar se va putea restabili matricea primordială, ori matricea funcţionării pe frecvenţele-palierele de conştiinţă superioare oricăror boli.

În acest clip de prezentare aflăm că s-au realizat operaţii noninvazive în cazurile de fibrom uterin, că s-au tratat deja boli ale sistemul nervos, precum Parkinson, că, de asemenea, pregătirea şi cooperarea echipelor unor corporaţii tehnologice au servit şi au jucat un rol foarte important şi în apărarea  Israelului. Încă se cheltuie bani pentru industria de armament, ceea ce înseamnă că încă nu s-a ajuns la înţelegerea completă a frecvenţelor, a undelor şi a interacţiunilor dintre ele, înseamnă că încă nu se poate imobiliza colectiv şi supraveghea nonstop activitatea tuturor creierelor umane.

Serialul “Continuum” nu mai prezintă efecte din zona crepusculară, a science-fiction-ului, ci realizări concrete ale ştiinţelor. Poate că doar ne transmite că până în anul 2077 toate cele vor deveni realitate.

Şi totuşi, noi, (NOI!) sperăm că până atunci se va schimba atât de mult conştiinţa colectivă umană încât nu se vor mai folosi cobai, nu se vor mai folosi cercetările ştiinţifice pentru a distruge vieţi, nu vor mai exista inamici, nu va mai exista falsitate, ură, duşmănie, frică, boală. Sperăm că omenirea va ajunge să “cânte” la unison sau într-o armonie desăvârşită cele mai frumoase sunete, să emită cele mai înalte frecvenţe capabile să pună întreaga planetă în rezonanţă cu Lumina din Lumină, cu întâiul Sunet-Cuvânt din care toate s-au făcut. Acel unic sunet din iubire, acea undă a rugăciunii tuturor inimilor pământene poate ţine la distanţă orice alt corp ceresc ce ar putea afecta planeta. Prin înălţarea conştiinţei colective, sau a vibraţiei colective, cum se mai spune, acest câmp – alcătuit din toate tipurile de conştiinţe, ale tuturor fiinţelor şi din conştiinţa pământului şi a măruntaielor sale – se va putea i-lumina, astfel schimbând relaţia de rezonanţă între el şi alte câmpuri.

La fel se întâmplă şi cu un virus. Atâta vreme cât emisia unui corp depăşeşte pragul de rezonanţă prin care ar putea crea o legătură cu frecvenţa-vibraţia virusului, corpul rămâne neafectat de existenţa acestuia. La iubire se ajunge trecând prin adevăr, prin deschidere şi disponibilitate, prin înaltă raţiune-inteligenţă şi capacitate de rezonanţă cu cât mai multe informaţii, de procesare a lor. Se ajunge la iubire dorindu-ţi să fii iubire, dorindu-ţi să fii exact ceea ce eşti. Cunoscându-te pe tine, cunoşti lumea, şi lumea va fi ca tine. Ceea ce vedem în apropierea noastră, în câmpul radianţei personale şi a conexiunilor noastre, este reflectarea cel puţin a nivelului spiritual dominant. Dr. David R. Hawkins spunea despre nivelul conştiinţei planetei şi nivelul conştiinţei corpului uman că ar fi aceleaşi, pentru că altfel nu s-ar putea combina, omul nu ar putea trăi pe această planetă. Iar nivelul este cel minim necesar evoluţiei vieţii, adică nivelul Adevărului sau al Curajului (valoarea 200 in Scala Conştiinţei). Dacă ar ajunge la valoarea iubirii necondiţionate – ca şi câmp de experienţă, de conştiinţă şi trăire a vieţii in corp, oamenii nu ar mai avea nevoie nici de lacăte, nici de legi, dar nici de medicamente, şi nici de furtuni geomagnetice care să le dea vremea peste cap, ci ar fi o vreme potrivită unei continue creşteri a plantelor, o constantă şi naturală protecţie (selectivă intrinsec graţie legilor universale, ale rezonanţei în special) în raport cu mediul extern Pământului. Aşa cum a fost cândva, înainte de întâia manifestare a geloziei, a invidiei, dorinţei de a controla şi subjuga pe altul, a deciziei de a se decreta dumnezei separaţi de restul lumii. Informaţia-cunoaşterea poate stârni ispita şi aburul beţiei de putere. Tot ea poate şi îndrepta răul, schimba binele… Depinde de sensul de rotaţie al electronului! (hihi!)

 

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Cuvinte-Words and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.