19 august 2013

–          Ai avut vreodată senzaţia că eşti închis ca-ntr-un coşciug pe verticală? Că te presează ceva, că ceva parcă ar vrea să te sufoce, un ceva invizibil şi totuşi perceptibil, ceva ce parcă poţi să simţi, îi simţi prezenţa sufocantă, rânjitoare, superioară…  şi pentru că este invizibil, nu-l poţi atinge, nu te poţi apăra… îi simţi rânjetul ironic sau laţul pe care ţi-l strânge în jurul gâtului şi chiar dacă pui mâna, nu găseşti nimic. E doar energie, nu poate fi atinsă, nu poate fi îndepărtată…

–          Şi îţi creează şi o stare de iritare, de nervozitate sau de disperare? Te simţi deprimat, epuizat, fără de sens în lumea asta?

–          Da!

–          Ai încercat să­-ţi simţi câmpul, să-ţi simţi radianţa corpului şi a sufletului tău?

–          Nu cred. Adică, am simţit că mă îngrămădeşte ceva, ca într-o cuşcă. Şi parcă nu aveam ce face.

–          Exact ăsta este şi efectul dorit. Dar, întotdeauna avem ce să facem! Trebuie doar să ne amintim de puterea Luminii din noi, de puterea Iubirii, de libertatea Spiritului ce suntem. Caută înăuntrul tău şi expandează-ţi Lumina. Caută-ţi Iubirea şi Bucuria şi ţine-te ferm de ele, nu te îndepărta orice-ar fi. Verifică-ţi gândurile şi ignoră-le pe acelea pe care nu le-ai gândit, pe care nu ţi le doreşti. Suflă-ţi iubire şi lumină în proprii ochi şi nu lăsa să te orbească aparenta putere a forţelor invizibile, a intenţiilor trimise pentru a te devia, pentru a te bloca, pentru a te înspăimânta. Acestea au atâta putere câtă le dai chiar tu. Nu trebuie să te lupţi cu ele, trebuie să le binecuvântezi cu iubire şi bucurie. Asta chiar că nu suportă.

–          Bine, dar ce sunt aceste forţe?

–          Am să-ţi spun doar că şi un gând este o forţă. O intenţie este o forţă. Gelozia, invidia, ura, toate sunt nişte forţe. Puterea aparţine doar Adevărului şi Iubirii. Minciuna este o forţă. Manipularea câmpului electromagnetic şi ştiinţa acestei dinamici este o forţă. Dacă unei forţe i se opune altă forţă se cheamă acţiune şi reacţiune, sau altfel spus, karmă, dimensiunea dualităţii, a opoziţiei materie-spirit. Dacă unei forţe i se opune Puterea, se cheamă Iubire, Pace, Libertate.

–          Şi din starea de pace, echilibru, iubire, nu te mai poate afecta nimic?

–          Cam aşa. Greu este însă să rămâi, să te menţii în această stare, să-ţi aminteşti ori de câte ori se-adună norii grei peste tine că dincolo de ei si oriunde altundeva, inclusiv in tine este Lumina Soarelui. Să te conectezi cu Soarele-Hristosul şi-orice umbră se va topi instantaneu sub pocnetul biciului Adevărului. Atâta de puternici suntem!

–          ©danielamariamarin

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Cuvinte-Words, Dialogul de azi and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.