12 septembrie 2013

12 septembrie 2013

–          De ce scrii chestiile astea?

–          Pentru că aşa simt, tot aşa cum am simţit şi am spus că stă să se petreacă ceva, că e un pericol chimic în aer. Poate or fi vrut s-ajungă până la Bucureşti, dar n-au reglat bine tirul şi s-au ciocnit norii în reacţii deasupra Galaţiului

–          Hai, iar începi cu scenarita?

–          Nu încep nimic. Ploaia asta n-a fost naturală. Punct. Cu două zile inainte am avut un semn şi la nivelul rinichilor, care sunt direct legaţi de elementul apă.

–          Dar de ce interpretezi toate astea şi le conectezi aşa între ele? Poate că ai răcit sau chiar ai probleme cu rinichii şi n-are nicio legătură starea ta cu ploaia asta!

–          Corpul meu are legătură cu tot ceea ce este în jurul lui. De fapt, nici nu ştiu dacă e corect spus “corpul meu”. Toate sunt conectate intre ele. Şi tu ai multe semne şi semnale, dar nu le bagi de seamă, le ignori. Tu nu ştii să respiri cu corpul, nu vrei să crezi că există o conştienţă în fiecare celulă, în fiecare por. Corpurile astea sunt conectate la planetă, sunt în rezonanţă cu ea. Altfel n-ar putea trăi. Toate sunt un tot. Dacă asculţi glasul pământului, dacă te faci una cu el şi îl iubeşti, dacă îi dai atenţie, îţi  va comunica şi ţie. La fel şi cu aerul, cu apa, cu soarele, cu eterul… şi cu orice vietate, fie ea copac sau porumbel, fluture sau floare.

–          Eşti shaman?

–          Toţi suntem shamani dacă recunoaştem viaţa, spiritul vieţii, dacă respectăm şi iubim necondiţionat tot ceea ce conştientizăm că este.

–          Tot cred că îţi trebuie o calitate, ceva, extrasenzorial.

–          Extrasenzorial inseamnă spiritual,înseamnă iubire. Înseamnă mult deasupra simţurilor fizice şi mult peste funcţionarea obişnuită a scoarţei cerebrale, a minţii întipărite şi în-tipare-ticsită de poveştile şi scenariile prefabricate, gata de inghiţit fără a mai fi nevoie de coacere. Extrasenzorial înseamnă o altă minte, da, mintea spirituală. Înţelepciunea care nu divide, care nu-şi doreşte să câştige, înţelepciunea care vede ansamblul şi detaliul în acelaşi timp. Care cuprinde cu iubire şi din iubire totul, care nu judecă, nu ucide, pentru că ştie că s-ar ucide pe sine. Acea minte care înţelege că totul este o reflectare a sinelui. A unicului sine – Dumnezeu.

–          Şi-atunci, toate astea rele şi urâte pe care le vedem intâmplându-se, dacă sunt reflexii ale sinelui, mai trebuie corectate?

–          Trebuie iubite, trebuie îmbrăţişate şi topite în iubirea care nu arde, care nu doare, care nu răneşte. In flacăra spiritului divin trebuie aduse. Dar, ştiu ce-o să-mi spui, nu te grăbi. Într-adevăr, depinde cât de aproape suntem de această iubire, de această trăire şi inţelegere a iubirii, depinde de cum trăim iubirea asta. Câtă vreme există incă separaţie între inimă şi minte, iubirea va fi şi ea împărţită, strigată pe rând, ba de minte, ba de inimă.

–          Şi, mai concret puţin, dacă se poate: ce-ar trebui să fac în situaţia asta? Să strig să fie judecaţi şi pedepsiţi toţi trădătorii neamului sau să nu strig?

–          Vezi tu, oamenii care au început protestul nu au strigat nici răzbunare, nici pedeapsă. Au strigat doar pentru a salva neamul de la distrugere. Pentru a salva natura şi ţara. Pentru a opri o nenorocire. Nivelul spiritual înalt de la care s-a pornit nu are nevoie de forţă pentru că este o putere în sine. Pedeapsă mai mare decât nepedeapsa nu este. Chiar şi pentru cei fără de ruşine, pentru cei trufaşi, pentru cei care se incred în doar corpul lor, în averile lor, în instrumentele şi maşinăriile lor. Să ştii că lumea ştie şi te iartă, că îţi oferă o altă şansă, n-are cum să nu te împingă la treabă, la repararea greşelilor. Numai in cazurile patologice cu adevărat, când creierul este afectat deopotrivă cu inima, atunci nu se mai poate schimba mai nimic. Cu cât scade nivelul spiritual al acţiunii, cu-atât se micşorează puterea de realizare a ei. Şi se mai pierde o şansă.

–          Nu prea înţeleg, dar nu te mai strădui să-mi explici. O să strig doar ce e pentru viaţă, pentru salvarea naturii, pentru salvarea vieţii.

–          Aşa să faci. E bine.

©danielamariamarin

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Dialogul de azi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s