6 noiembrie 2013

6 noiembrie 2013

 –          Am citit în cărţile lui David Hawkins că un iluminat aflat la nivelul 700 contrabalansează 70 de milioane de oameni aflaţi sub nivelul 200, adică sub nivelul Adevărului. Oare asta înseamnă că există 100 de iluminaţi pe Pământ?

–          Vezi tu pace, iubire, armonie pe tot Pământul?

–          Nu, dar… Ah, adică lipsa de echilibru, oamenii foarte săraci şi oamenii foarte bogaţi există pentru că încă nu există  100 de iluminaţi, nu?

–          De-ar fi numai 12 iluminaţi pe Pământ, în acelaşi timp în corpuri, ei ar face cât un avatar. Ar fi ca şi cum Iisus sau Buddha sau Krishna ar fi din nou pe Pământ.

–          Oare cum ar fi să vină un astfel de avatar acum, în vremurile noastre?… Chiar mă gândesc la asta de ceva vreme. Oare s-ar îmbrăca în costum, în blugi, ar avea telefon mobil, tabletă?…

–          Hahahah… Bună intrebare! Păi, dacă Buddha a venit aici ca prinţ şi cerşetor, adică a renunţat la toate averile şi drepturile lui de prinţ ca să fie la fel cu cei sărmani, a renunţat la huzurul şi confortul palatului pentru a cunoaşte adevărul omului,  iar Krishna, deşi prinţ, şi el, a ajuns fiu de păstor şi a trăit aşa o perioadă până când a redevenit prinţ, Iisus a venit ca fiu de tâmplar, şi a devenit prinţul păcii şi-al iubirii, bănuiesc că un avatar ar putea veni oricum, în haine elegante sau in blugi, cu telefonul la ureche sau căştile pe urechi, nu contează. Poate că ar comunica folosindu-se chiar de internet, de orice este la îndemână şi poate fi de folos pentru a-şi îndeplini menirea. Până la urmă, cei câţiva care-l vor recunoaşte, nu-l vor recunoaşte nici după haine, nici după tehnică.

–          Dar după ce?

–          Păi, după ce au fost recunoscuţi ceilalţi? După vorbe, după fapte, după energia câmpului lor.

–          După carismă?

–          Nu, aia e pentru oamenii politici, pentru lideri, pentru alte domenii.

–          Dar venirea lor pe lume a fost anunţată, prevestită, nu?

–          Da, oarecum. Adică pentru Buddha se ştia că ori va fi un mare rege, ori va fi un mare înţelept. Avea de ales. Pentru Iisus, ca şi pentru Krishna, existau profeţii că se vor naşte ca întrupări ale lui Dumnezeu,respectiv Vishnu, că se vor naşte prin concepţie imaculată, şi că vor pune în pericol conducătorii şi sistemul orânduirii din vremea lor. Amândoi au fost salvaţi de prunci de la moartea dorită lor de conducătorii din vremea aceea, amândoi au trăit o bună bucată de timp departe de locul unde s-au născut.  Amândoi au produs schimbarea pe toate nivelurile.

–          Bine, dar următorul avatar nu ar fi, de fapt, tot Iisus? Nu se aşteaptă reîntoarcerea Lui?

–          La fel se aşteaptă şi reîntoarcerea lui Buddha, mai précis a lui Maitreya sau a lui Kalki, Calul Alb, ultima, cea de-a zecea încarnare a lui Vishnu. Toate profeţiile anunţă aceste întrupări ale unui avatar după ce Pământul va trece prin cataclismice schimbări. Oricare dintre aceste variante de avatari are menirea de a salva sufletele curate, de a sprijini continuarea vieţii omului pe planeta purificată şi ea de rău şi de urât.

–          La sfârşitul timpului, nu-i aşa? Atunci se va petrece totul?

–          Sfârşitul timpului înseamnă oprirea rotaţiei Pământului în jurul propriei axe sau o anulare a câmpului electromagnetic. Ziua în care Pământul va sta pe loc va fi ziua in care timpul, aşa cum l-am cunoscut noi până acum, şi toate programele construite pe baza existenţei sale se vor anula. Inclusiv opoziţia, dualitatea. Reluarea mişcării de rotaţie a Pământului  va permite reluarea activităţii cerebrale, reluarea vieţii corpurilor umane. Vestea bună este că programele realităţii piramidale se vor anula şi ele. Roata timpului se va roti şi va lăsa să se manifeste Programul Noului Om, a omului ce va experientiza din palierul chakrei 5, în benzile de frecvenţe ale iubirii.

–          Dar dacă nu se petrec aceste cataclisme, cum altfel s-ar manifesta avatarul, că înţeleg că sosirea lui pe Pământ este cumva sinonimă cu toate nenorocirile astea?

–          Dacă se vor manifesta cei 12 iluminaţi, dacă avatarul, în cele trei forme ale sale, nu va folosi un singur trup, ci douăsprezece trupuri, conectate intre ele cumva, in cele patru colţuri ale lumii, e posibil să fie un alt scenariu, cine ştie!

–          Oare noi vom prinde vremurile alea?

–          Vom vedea! Oricum, odată cu creşterea nivelului conştiinţei colective, a vibraţiei planetare, se schimbă totul, inclusiv planurile dinainte stabilite, pentru că totul se schimbă, nu-i aşa?… Ne aşteaptă multe ocazii de a creşte, individual şi colectiv, acum, curând. Important este să ne dorim adevărul şi iubirea şi bucuria.

–          În miezul urii ăsteia, a luptei pentru supravieţuire, tu speri să atingă omenirea nivelul bucuriei?

–          Nu sper, ştiu că-l va atinge!

©danielamariamarin

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Dialogul de azi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 6 noiembrie 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s