Seminar Modul 1 – 23-24 noiembrie

Simbata si duminica, incepind cu ora 10.30 si pina inspre seara, mai exact pina la ora 18.00, la Centrul Seeds for Happiness :

Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16.

Localizarea pe harta o poti vedea pe site:

 http://www.seedsforhappiness.ro/despre-noi/contact

Evoluţia se petrece fie că vrem, fie că nu vrem. Secolul XXI este secolul Oamenilor treziţi din somnul neştiinţei, al oamenilor evoluaţi spiritual, un secol al maeştrilor pentru că exact această calitate de maestru -intrinsecă omului –  este sprijinită pentru a se manifesta în aceste vremuri.

Nimeni nu te poate “face” maestru. Nimeni nu poate vindeca în locul tău, nimeni nu poate fii liber pentru tine, în locul tău. Ceea ce poţi primi este  lumină, iubire şi oarece îndrumări. Răspunsuri la unele întrebări. În rest, munca este a fiecăruia. Căi sunt multe. Una singură este a ta.

Întotdeauna mi s-a părut extrem de greu şi pe alocuri chiar nepotrivit să explic în cuvinte ceea ce pot oferi la un asemenea seminar. Am scris, împinsă cumva de la spate, câte ceva “despre” aceste seminarii, în secţiunea “Despre cursuri”.  Dar, “despre” e una, iar experienţa directă este cu totul altceva. Aşa că, nu voi mai scrie “despre”, că şi-aşa nu mă pricep prea bine la asta, mă voi rezuma doar la a vă anunţa acest seminar de început, adică Modulul 1, pentru acest weekend, 23-24 noiembrie.

Găsiţi câteva cuvinte despre experienţele personale ale câtorva persoane şi  în secţiunea Recomandări:

https://spiritualdmm.wordpress.com/despre-cursuri/recomandari/

şi cam atât.

Ah, ba nu, ar trebui să spun că este necesară şi înscrierea pentru a participa la această intâlnire a sufletelor. Există un formular aici: https://spiritualdmm.wordpress.com/despre-cursuri/events/

sau există o adresă de email: danidaniela7@gmail.com

Si ar mai trebui să spun că există si o taxă de participare. Aceea se comunică doar celor care chiar doresc să participe.

Daniela Marin – danielamariamarin

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Cuvinte-Words and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s