27 decembrie 2013

27 decembrie 2013

–          Mi s-a întâmplat să vină la mine cineva, un necunoscut, şi să-mi vorbească. Părea nebun, dar ceva m-a făcut să fiu atent la el. Cum poţi face diferenţa între un mesager de la Dumnezeu şi un nebun?

–          Dacă mesajul pe care l-ai auzit a răsunat în tine, dacă a atins corzi neştiute de omul acela şi le-a făcut să vibreze, atunci e foarte posibil ca omul acela, chiar dacă pentru alţii nu este decât un nebun, să fi fost folosit ca mesager pentru tine. De altfel, există asemenea oameni şi suflete care s-au pus la dispoziţia câmpului divin. O minte reţinută intre dogmele raţiunii omeneşti mai greu poate fi folosită. De-aceea, uneori, prin gura nebunului se transmit mesaje importante mai simplu decât prin cea a sănătosului. Pentru că nebunul nu analizează ce-i vine să spună, el spune.

–          Bine, dar la fel de bine putem spune că este posedat, că este locuit de spirite rele, care vor să ne împiedice, să ne încurce, nu?

–          Uită-te în ochii lui, şi dacă vei vedea lumina copilului, dacă vei vedea strălucirea senină în pupila lui, atunci scânteia aceea îţi este una din dovezi. Întreabă-l de ce îţi vorbeşte şi dacă îţi spune că nu ştie, e mai aproape de adevăr. Urmăreşte-i firul logic şi dacă acesta se-ntrerupe după ce ţi-a transmis ce-avea de transmis, vei şti că mesajul pentru tine a fost autentic. Studiază-i gesturile, şi ele iţi vor spune mult despre nivelul de pe care vine informaţia. Dar mai-nainte de orice, dacă s-a născut în tine intuiţia sau gândul că ceea ce ţi-a spus acel om era un mesaj de la Dumnezeu pentru tine, inseamnă că aşa a fost.

–          Dar de ce nu-mi transmite direct, în mintea mea, de ce trebuie să-mi transmită prin altul, cu-atât mai mult printr-un nebun?

–          Cu siguranţă a încercat să-ţi transmită mai înainte de toate ţie, direct, dar nu ai putut recepţiona. Şi când un mesaj este foarte important, atunci se va căuta calea de a ajunge la tine. Există nebuni care nu sunt neapărat nebuni, ci sunt răi şi inrăiţi, sunt plini de furie şi ură, agresivi şi violenţi. Aceştia sunt uşor de folosit de alte entităţi ce rezonează cu frecvenţele astea şi greu de diagnosticat de medici. Pentru că ei dau dovadă de raţiune, pot purta o discuţie, de cele mai multe ori sunt chiar foarte inteligenti, ştiu cine sunt, pot aduce argumente raţionale. Unii îi pot denumi posedaţi, sau purtători de satana. De-ţi vine un asemenea nebun să-ţi vorbească, nu-l trata altfel decât cu multă iubire şi compasiune. Cu cât îi transmiţi mai multă iubire, cu-atât se-ncinge şi devine mai agitat, mai doritor să te convingă, să te facă să crezi ceea ce vrea el să crezi. Si-atunci, cu cât încearcă mai mult să te convingă, cu-atât vei şti că nu este de la Dumnezeu, pentru că Dumnezeu nu te obligă, nu-ţi încalcă liberul arbitru, îţi dă, dar nu-ţi bagă în sac.

–          Dar există şi oameni antrenaţi care pot intra în alt corp, temporar, şi pot vedea prin corpul acela? Am auzit că există asemenea specialişti, maeştri para şi extra senzoriali sau ceva de genul ăsta, care pot intra în alte corpuri, peste alte suflete. Cum este posibil să intri într-un corp locuit de un alt suflet?

–          Ar fi bine să-ţi deschizi mintea pentru a îndepărta orice limitare… Înainte să poţi înţelege acest fenomen trebuie să poţi înţelege nonlocalizarea spiritului, capacitatea energiei de a lua formă şi în acelaşi timp de a rămâne fără formă. Să înţelegi cum fuziunea dintre două elemente este posibilă chiar dacă nu şi vizibilă. În câmpul energiei universale informaţiile se-ntâlnesc şi comunică, se unesc sau se despart  chiar dacă mintea ta nu are habar. Şi cum ar avea habar o minte care crede că trupul este finit, că este singurul loc în care există sufletul, că trupul mărgineşte sufletul?

–          Nu-nţeleg! Sufletul nu este energia care ne mişcă şi locuieşte în trup?

–          Sigur că este şi asta. Dacă vrei să facem o distincţie, să mai împărţim puţin lucrurile, atunci putem spune că sufletul este interfaţa  dintre spirit şi materie, este acea parte din spirit care poartă un trup printr-o experienţă, acea parte a conştienţei care se localizează temporar în hainele corpului uman. Aşa cum spunem că energia universală care trece prin corpul uman se numeşte energie umană. Când ne extindem conştienţa, constatăm că depăşim cu mult limitele corpului, ba chiar şi pe cele ale camerei, ale planetei, cu alte cuvinte, cuprindem toate acestea şi mai mult decât atât. Un asemenea om, care a ajuns să cunoască nelimitarea, nu se va folosi de un alt trup decât dacă trebuie să acţioneze cumva, să transmită un mesaj prin cuvinte, nu doar ca să asculte sau să vadă ceva. Nu are nevoie de un corp pentru a “vedea”, ci doar pentru a acţiona. La fel şi creierul şi capacitatea unui om de a se exprima prin cuvinte pot fi folosite temporar de înţelepciunea superioară a sinelui tău pentru a-ţi transmite un mesaj.

–          Sinelui meu?… Păi, nu Dumnezeu îmi transmite?

–          Desigur! Dar cred că s-a făcut târziu. Trebuie să plec. La revedere!

–          Nu poţi să mai stai puţin? Te rog!

–          Nu, nu pot. Rămas bun!

©danielamariamarin

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Dialogul de azi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s