31 decembrie 2013

31 decembrie 2013

–          Când o fi trecut şi anul ăsta că eu nu ştiu! Acu’ era 31 decembrie 2012, acu’ e 31 decembrie 2013! Era o linişte ciudată anul trecut. Anul acesta mi se pare mai agitată atmosfera, chiar dacă oamenii par a fi mai tăcuţi. Dar şi tăcerea asta, nu e chiar senină.

–          Am recitit ce-am scris anul trecut pe blogul meu, Partea a treia a anului 2012. Scriam acolo despre anul 2013, cum ar putea fi. Şi, ştii ceva? Pentru mine chiar aşa a şi fost!

–          Ei, da! Tu şi bilanţurile tale şi previziunile…  şi cam ce prevezi pentru 2014?

–          Pentru mine, încă nu ştiu, dar la nivel global 2014 va fi cu totul altfel. Va fi chiar un an greu. Şi cu foarte multe schimbări, vor fi mari zguduieli, cu foarte multe răsturnări şi multe descoperiri de toate felurile… bune, adică bine că se întâmplă, dar nu va fi uşor mai ales pentru cei care au ignorat până acum adevărul, dorindu-şi doar plapuma caldă. Cred că o parte din previziunile lui Sundar Singh îşi vor arăta faţa. Pe de altă parte, ştim că din 2009 nu se mai întâmplă mai nimic din vechile previziuni, aşa că se vor mai înfăţişa doar nişte umbre.

–          Ai nişte amănunte mai clare, că Sundar Singh a spus multe!

–          Oarecum. Regalitate, vulcani, explozii mari, revolte… ştii că nu-mi place să intru în amănunte şi nici să văd lucruri rele. Cu fiecare asemenea observaţie, se întăresc chiar acele scenarii. Aşa că, dacă apuc să zăresc ceva, imediat îmi mut privirea şi mă rog lui Dumnezeu să dăruiască şi mai multă iubire, să sufle peste oameni şi mai multă înţelepciune şi puterea de a-şi dori pacea.

–          Chiar crezi că are vreun efect?

–          N-am nicio îndoială.

–          Adică dacă nu mai observăm şi nu ne mai gândim  la acel eveniment, nu-l mai hrănim cu energia noastră, sunt şanse să nu se mai petreacă?

–          Da. Câteodată poate că se petrece, dar în alte dimensiuni, la altă scală. Cu efecte mult mai mici sau mai puţin dezastruoase. Atunci când se poate. Dacă nu se poate, dacă trebuie să se petreacă pentru ca oamenii să se trezească sau poate pentru că este necesar întregului, atunci oricum se petrece. Oricât te-ai ruga.

–          Asta e cam acelaşi lucru cu proiecţia pozitivă, nu?

–          Proiecţia pozitivă trebuie susţinută de adevărul spiritual. Depinde de valoarea spirituală sau de nivelul de conştiinţă al persoanei sau al grupului de persoane. Proiecţia este o acţiune a minţii, o manifestare electromagnetică, un câmp ce poate fi deviat sau transformat. Credinţa este susţinută de energia spirituală, care, da, conţine şi energia electromagnetică, conţine şi gândul sau intenţia, rugăciunea, atât doar că energia spirituală este, evident, superioară celei mentale.

–          Mda… şi-o să-mi spui că ăştia care ne proiectează nouă viaţa cu-o sută de ani inainte, şi ne ţin în sclavia asta au nu doar putere mentală, financiară şi de care o mai fi, dar şi putere spirituală, nu? Ce spirit e ăsta care ucide oameni, care-şi bate joc de noi? De unde au ei puterea asta?

–          Din cunoaşterea pe care au păstrat-o de zeci de mii de ani. Şi din câteva lucruri bine ascunse.

–          Ce lucruri?

–          Nu insista. N-are rost. Să sperăm că trecem de luna martie fără mari nenorociri şi de iulie. Şi să ne concentrăm pe creşterea numărului de oameni care se reîntregesc, care-şi vor recunoaşte sufletul şi se vor înălţa pe scara conştiinţei.

–          Bine, te las. Bănuiesc că degeaba aş mai întreba.

–          Bănuieşti bine.

–          Dar o să mai scrii?

–          O să mai scriu.

–          Ok. Atunci spor la treabă!

–          Mulţumesc, la fel!

©danielamariamarin

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Dialogul de azi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s