16 ianuarie 2014

16 ianuarie 2014

–          Mă-ntreb cum reuşesc alţii să treacă prin valul ăsta de schimbări, că mie nu-mi vine prea lesne. Şi ştiu că nu sunt doar eu nebun, nu sunt singurul care simte că totul se schimbă. De la mâncare la aer, de la prieteni la preferinţe muzicale sau culinare. Mie mi se pare foarte ciudat!

–          Suntem expuşi la alte frecvenţe, alte grupuri de frecvenţe. Şi pe măsură ce avansăm, e firesc să se schimbe tot.

–          Dar unde avansăm? Ce este această modificare de frecvenţe?

–          Planeta în sine avansează. Mă rog, nu avansează neapărat, dar se deplasează subtil, discret, invizibil şi de neperceput pentru noi. Pentru că nimic nu este pironit intr-un loc. Dacă mişcarea ei de rotaţie în jurul propriei axe poate fi observată pentru că există o sursă de lumină, soarele, care ne verifică mişcarea de rotaţie, mai dificil este să avem dovezi despre deplasarea subtilă care se manifestă nu doar pentru Pământ, ci pentru orice obiect din spaţiul universului.

–          Tu vorbeşti despre rotirea în jurul soarelui? Deplasarea pe orbită în jurul soarelui?

–          Şi aceasta este o mişcare, da, şi de-aceea suntem atât de influenţaţi de activitatea solară. Lumina şi căldura soarelui susţin viaţa tuturor fiinţelor. Pe de altă parte, mişcarea de revoluţie pe orbită în jurul soarelui, nu mai este aceeaşi. Dacă Pământul şi-a menţinut înclinarea şi direcţia axei până acum câţiva ani, în curând probabil vom auzi şi de la oamenii de ştiinţă că acest lucru nu mai este valabil. Consecinţele acestei schimbări sunt deja vizibile în ceea ce priveşte modificarea anotimpurilor, curenţii puternici de aer, intensificarea sau scăderea câmpului electric şi magnetic, modificările în comportamentele albinelor, al păsărilor şi peştilor, şi al altor vietăţi. Dar păsările ne dovedesc cu siguranţă nu doar că aerul nostru este infestat de chimicale, dar şi că sistemul de navigaţie a fost afectat cu mult timp înainte de imensul cutremur din Japonia. De fapt, totul a început puţin înainte de cutremurul din Chile, din 27 februarie 2010. Şi la începutul lui 2010 au căzut multe păsări din cer, în America în special, dar nu la fel de multe ca în 2011. Planeta s-a aşezat puţin mai bine în 2012, în aprilie. Şi să sperăm că această nouă poziţie pe orbită îi conferă suficientă stabilitate. Adaptarea la noile condiţii necesită timp. Oricât de grăbiţi am fi, dar nu putem produce o schimbare de asemenea anvergură, care implică automat modificări în organismul uman, în funcţionarea lui, într-o zi. Este vorba de noul om, nu doar de corpul fizic, dar şi de experienţa conştienţei şi expresiile ei prin acest nou om.

–          Şi se modifică şi ADN-ul?

–          Evident că se activează alte informaţii din imensa bază de date, acele informaţii necesare continuării vieţii în noile condiţii. Mai durează până când omul va schimba structura carbonului, transformându-l în diamant. Şi totuşi, reţeaua diamantină este din ce în ce mai accesibilă. În ultimul an s-a manifestat foarte mult şi trezirea asta a conştienţei oamenilor este unul dintre efecte. Echilibrul este foarte fin şi trebuie să ne aşteptăm şi la alte mişcări. Toate aceste fenomene sunt recepţionate de conştiinţa umană, mintea oamenilor se schimbă şi ea, cu alte cuvinte cine refuză schimbarea, nu prea are cum avansa. Nu se poate schimba totul în jurul tău şi tu să rămâi neschimbat, pentru că eşti parte din acest întreg, fie că eşti conştient, fie că nu. Dar, trebuie să-mi cer scuze, nu mai pot sta. Singurul sfat pe care ţi-l pot da este să nu te agăţi de nimic altceva decât de Dumnezeu. Şi, cu atenţie, cu iubire, nu cu frică, cu smerenie şi în pace vei învăţa cum să înoţi în noile valuri de frecvenţe. La revedere!

–          La revedere!

©danielamariamarin

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Dialogul de azi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s