17 ianuarie 2014

17 ianuarie 2014

–          Zicea Părintele că vor veni vremuri grele şi că de-aici, de la noi o să pornească sfârşitul răului. Iar tu mi-ai spus că poţi comunica cu el. De ce nu-l întrebi mai multe, să-ţi dea amănunte despre ce şi cum va fi?

–          În primul rând că aşa ceva nu este potrivit să faci. Dacă ţi se înfăţişează ceva, înseamnă că poţi face ceva în legătură cu acel lucru sau că eşti avertizat intr-o privinţă sau alta. Dar orice privire în viitor neîngăduită înseamnă deranjarea ordinii câmpului, încălcarea legilor. Anumite lucruri pot fi evitate, într-adevăr, sau alterate în sensul pozitiv. Altele însă, odată descoperite şi rostite, devin nule, iar efectul nu poate fi cunoscut. De-aia se spune să nu te bagi peste karma omului şi mai ales peste voinţa lui. Îi poţi spune o dată, dar dacă insişti să facă într-un anumit fel, ca să-i fie lui bine, s-ar putea să-ţi fie ţie rău după aceea. Ca-n bancul ăla cu cocoaşa, că ţi l-am mai spus. Când ai o slujbă de făcut, o faci, când primeşti o veste, o ştii, când e timpul potrivit, toate se vor arăta, ochi de văzut să ai şi urechi de-auzit. Ca să nu mai spun despre faptul că fiecare clipă poate schimba povestea. Şi-n fiecare clipă este posibil ca nivelul global al conştiinţei colective să se modifice. Iar asta, determină alte schimbări, şi-uite aşa.

–          Adică dacă scormoni după viitor, îl poţi afecta?

–          Oricum, să te uiţi în planul astral in care toate stau gata să se prăvălească în materie, nu înseamnă că te uiţi in viitor, ci mai degrabă că citeşti ceea ce deja e vizibil in câmpul inferior. Dar ca să ai o privire de ansamblu, ca om, e foarte rar. Aceia sunt profeţii. Iar profeţii nu sunt totuna cu ghicitorii sau cu prezicătorii. Acum s-au dezvoltat atâtea programe de computer care analizează tot ceea ce se întâmplă pe internet, fac profilul oricărei persoane care foloseşte internetul şi fac predicţii cel puţin despre tendinţele de comportament ale oamenilor, despre posibile evenimente, despre dorinţele lor, că doar şi în neuromarketing se folosesc o mulţime de metode, nu doar cele de laborator. Analiştii care studiază limbajele şi dinamica lor îţi pot prezice şi ce fel de muzică va fi la modă peste zece ani.

–          Bine, dar tot nu mi-ai răspuns! Tu n-ai vrea să ştii, n-ai vrea să-ţi spună ce-o să fie, ce să faci, de ce să te păzeşti?

–          Păi, ne spune tuturor. Sufletul ne spune, în primul rând. Dumnezeu ne vorbeşte prin suflet, dar dacă noi nu-l ascultăm şi preferăm să auzim zgomotul minţii, atunci poate că nu auzim ce  ar trebui să auzim. Orice suflet este în legătură cu Dumnezeu, orice suflet are o cale de legătură cu planul de deasupra materiei, cu aspectele superioare câmpului acestei mari şcoli, că Pământul asta e, o şcoală pentru suflete. Şi, orice suflet care a fost aici, îşi lasă un fel de hologramă în spaţiul astral. De-aceea poate fi accesată cunoaşterea pe care a acumulat-o în timpul vieţii sale ca om, ca fiinţă raţională şi emoţională,  inclusiv cunoaşterea revelată după momentul ieşirii din trup. Ceea ce a descoperit un om, rămâne în planul colectiv al informaţiilor şi va putea fi redescoperit sau regândit de alt om. În planul acesta zumzăie tot felul de idei, de informaţii vechi şi noi, care pot fi accesate. Dar dincolo de el stă adevărata cunoaştere. În găleata asta poţi introduce o mulţime de idei care să ajungă apoi în minţile oamenilor, iar ei să creadă c-au descoperit roata. Dar poate că roata fusese descoperită cu sute de mii de ani înainte, doar că oamenii care au descoperit-o nu mai sunt, nici civilizaţia lor.

–          Păi, atunci tu zici că toate evenimentele pot fi prevăzute? Că inainte de-a se întâmpla concret, un eveniment se găseşte desenat deja în planul ăsta?

–          Da, atâta doar că reţeaua este atât de mare şi de complexă, incât nu e uşor să spui în ce condiţii acel eveniment ar putea sau nu ar mai putea să se producă. Şi cum există, slavă Domnului, suficient de mulţi oameni care trăiesc pe Pământ doar ca să menţină un echilibru, oameni care s-au dăruit, şi-au dăruit vieţile lui Dumnezeu, de multe ori anumite rele nu se mai întâmplă, chiar dacă sunt proiectate de minţile urâte, tocmai pentru că apare surpriza. Iar supriza e surpriză. Nu ştii niciodată ce-ţi dă Dumnezeu să faci sau unde să te duci. Că poate prezenţa ta într-un loc modifică radical situaţia, chiar dacă tu nu eşti decât o scamă. Dar scama aia atârnă suficient cât să împiedice cântarul s-afişeze datele exacte pentru înfăptuirea cine ştie cărei urâciuni. Nu ţi s-a întâmplat niciodată s-o iei altfel, pe alt drum şi să nu ştii de ce? Să te trezeşti că ai ajuns în altă parte, deşi tu aveai în gând să mergi într-un anumit loc. Si zicem că ne-a luat Dumnezeu minţile. Păi, chiar ni le-a luat, într-un fel, ca să nu mai spargă atâtea seminţe intre dinţi, să nu mai facă atâta zgomot şi poluare. Şi în locul unde-ai ajuns, poate că te-ai intâlnit cu cine ştie cine. Şi asta a modificat poate chiar ceva important în viaţa ta. Poate-ai aflat ceva, poate ai împărtăşit ceva… O mulţime de asemenea situaţii se întâmplă, dar noi ne văicărim că nu ştim ce să facem. Păi, dacă am merge sinceri, deschişi şi naturali, fără să ne dorim a afişa cine ştie ce măşti şi tonuri, am intra într-o rezonanţă perfectă unii cu alţii, şi ne-am zâmbi curat unul altuia, şi ne-am vorbi din gând. Că gândul e mai iute ca vorba. Hai, gata, taică, ajunge! Că mi s-a uscat gura. Deci trebuie să tac. Am sporovăit suficient.

–          Hai, mai spune-mi! Te rooog!…

–          Mă, tu n-auzi că mi s-a uscat gura? Asta înseamnă că e gata! Nu mai spun nimic decât să fii sănătos şi bucuros! Ziua bună!

©danielamariamarin

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Dialogul de azi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s