18 februarie 2014

18 februarie 2014

–          De-ar şti omul câtă putere au gândurile lui, emoţiile şi intenţiile expediate cu puterea credinţei, s-ar speria!

–          Şi după ce s-ar speria, poate-ar începe să fie şi atent. Poate-ar începe să-nveţe a-şi proteja propria karmă şi karma colectivă.

–          Până nu i se arată direct, până nu are o dovadă clară, fizică, palpabilă, tot nu crede, c-aşa funcţionează mintea asta computeristă. Albă sau neagră, zero sau unu. Chiar şi dacă i se arată, dacă suferă cineva lângă el, îi e rău, se scurge din picioare în faţa lui, şi el tot crede că n-au legătură gândurile sale ascunse, încărcate de ură şi furie, sau de invidie… Ba, se mai şi bucură de răul aceluia. Şi radiază fericit şi se-mbată cu ideea că el avea dreptate şi celălalt plăteşte. Nu-şi pune o clipă problema dacă nu cumva persoana pe care o urăşte este un suflet care a ales să joace rolul de cobai, să-i ofere ocazia de-a învăţa, de-a înţelege, de-a descoperi puterea undelor conştiente.

–          Nu crede nici când este pus el în situaţii neplăcute, când este afectat de gândurile altuia, când pierde şi suferă el însuşi. Aşa că, ce să ne mai întrebăm când va să înţeleagă oamenii că sunt cu toţii o singură fiinţă, că sunt precum celulele dintr-un corp? Noroc că sunt supravegheaţi şi nu se petrec chiar toate pe care le gândesc, că nu e chiar după voia lor, că nu cred c-ar mai rămâne prea mulţi pe Pământ.

–          Auzi, dar cum merge studiul acela cu separarea instinctului de supravieţuire de emoţii? S-au mai făcut progrese?

–          Lucrăm în continuare, dar este extrem de dificil. Transmiterea se face tot prin sistemul hormonal şi se pare că până nu se schimbă matricea, foarte puţini reuşesc singuri. A mai crescut numărul lor, dar încă este mic pentru o transformare naturală. Şi, chiar şi-aşa, cei care au reuşit, de regulă, nu prea mai fac copii după ce-şi transformă corpul. Că dacă ar face, s-ar transmite şi s-ar răspândi mult mai rapid.

–          Bine, dar între timp pământenii au reprodus matricea şi se pregătesc s-o îmbunătăţească tehnologic. Voi ce faceţi acolo?

–          Nu, încă n-au ajuns la cheie, dar, într-adevăr, nu sunt departe. Au şi alterat foarte mult din fiziologia corpului, şi chimic, şi electric. E o-ntreagă nebunie. Iar noi trebuie să ne adaptăm mereu cercetările în funcţie de schimbările astea. Sunt mecanisme care pur şi simplu nu mai sunt active, altele formate recent care interferează nefericit cu matricea.

–          Of!…

–          Chiar aşa, of! Am mai trimis pe cineva din departamentul nostru, să vedem dacă reuşeşte să mai schimbe câte ceva. Vom vedea. Oricum, vei afla dacă va reuşi, cu siguranţă vom face petrecere!

–          Oh, de când n-am mai avut o petrecere!… Hai pământenii! Hai! Ca să petrecem şi noi!

©danielamariamarin

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Dialogul de azi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s