22 februarie 2014

22 februarie 2014

–          Există cel puţin trei otrăvuri în corpul uman: trădarea, invidia şi nimicirea. Trădarea face pereche cu falsitatea, invidia cu gelozia, nimicirea cu crima. Şi-acestea se-nfăşoară în jurul instinctului de supravieţuire. Ele au fost strecurate în câmpul colectiv, în informaţiile-cunoaşterea şi tiparul de gândire al omului de cel puţin 6000 de ani încoace, dacă este să acceptăm ceea ce se spune-ştie despre datarea Vechiului Testament. Programul omului, stabilit şi expus în Geneză, este un program impus, şi nu liber ales. Patinând pe gheaţa Europei, Nord-Africii şi a Vest-Asiei, acest tip de om a încercat să-şi întărească puterea prin prozelitism şi multiplicare. Aşa că,uşor-uşor, s-a răspândit pe tot pământul, şi-a scris cărţi şi istorii şi a produs artefacte care să-i susţină veridicitatea, a stăpânit, exact aşa cum i s-a poruncit, cum i-a fost înscris în fişa postului de dumnezeul lui,  a ucis, a înrobit, a trădat, a făcut orice să se menţină în viaţă.

–          Şi-atunci, totul este o mascaradă?

–          Exact!

–          Şi totuşi, există măcar o singură posibilitate de a descoperi adevărul?

–          Da. Încă mai există. Până nu este modificată şi natura în întregimea ei, încă mai poţi întrevedea adevărul. Pornind de la seminţe şi până la modificări genetice în regnul animal, că la oameni, este deja evident, se-ncearcă ştergerea oricărei posibilităţi de acces la adevăr. Aşa că, meditează şi cunoaşte muntele, piatra, copacul şi floarea, pasărea liberă din orice parte de natură în care n-a pătruns “civilizarea”.

–          Dar asta este foarte greu, dacă nu imposibil! Nu am cum să mă duc în lume, să caut aceste zone!

–          Nu e nevoie să te duci nicăieri, deşi, bineînţeles că ţi-ar fi mult mai uşor să te conectezi cu toate simţurile, în mod direct, la informaţia naturală. Dar poţi medita. Şi condus de-o autentică şi constantă dorinţă de-a cunoaşte adevărul, vei fi ajutat, vei primi sprijinul de care ai nevoie din energia subtilă, liberă şi universală, de la Dumnezeul cel Adevărat. Deschide-ţi mintea cât mai larg cu putinţă, din ce în ce mai larg, urmăreşte pilonii fundamentali ai comunicării, aşa cum îi vei descoperi treptat, unul după altul. Comunicarea este esenţa vieţii. Iar iubirea este fundamentul comunicării, este calea directă, este puterea, este motorul ce ţine lumea in viaţă. “Iubirea de cunoaştere fără de cunoaşterea iubirii este suferinţa.”

–          Şi pot comunica, pot stabili o relaţie, pot găsi o cale de comunicare cu piatra, cum zici tu?

–          Bineînţeles. Totul este energie. Forma în care se restrânge vibraţia pentru a deveni ceva ce noi am numit piatră, nu este decât o aparenţă; ea poate fi receptată si procesată de percepţia limitată a cortexului uman, acela operat, tăiat în două, în trei, în cinci. Originea adevărului se va găsi mai întâi în tine, se va dezvălui într-o clipă, apoi ea va lumina totul în jur. “Cunoaşte-te pe tine însuţi, şi vei cunoaşte lumea!”

–          Şi voi descoperi  întreaga lume în interiorul meu?

–          În esenţa ta. In energia ce eşti.

–          ©danielamariamarin

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Dialogul de azi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 22 februarie 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s