Letting Go – Calea renunţării

Fara sa verifici, sa ai posibilitatea de a verifica tonele de informatii din domeniul dezvoltarii personale si spirituale, este foarte greu sa gasesti calea cea dreapta. Discernamintul spiritual individual este afectat de mediu, de context, de karma. Lucrarea de-o viata a dr. Hawkins sprijina procesul constientizarii iluziei pentru a deschide calea iesirii din ea. Parcurgea oricareia dintre cartile sale stimuleaza cresterea spirituala a oricarei persoane, fie ca intelege rational sau nu, fie ca este de acord sau nu. Ca si cum am fi atinsi de o raza a soarelui, o mai putem respinge dupa ce ne-a atins?

daniela maria marin

Doctorul David R. Hawkins a avut o viaţă impresionantă. Dacă privim numai profesia pe care a împlinit-o şi cercetările neîntrerupte, întinse pe zeci de ani, pe care le-a făcut, ne este evident că devotamentul său urma chemarea de a elimina sau măcar de a uşura suferinţa omului. Medic psihiatru de renume mondial, David R. Hawkins nu s-a oprit la a-şi face studiile ştiinţifice din aria psihiatriei, ci a căutat şi dincolo de acestea, în câmpul conştiinţei şi al conştienţei umane.

Corelaţia între domeniile aparent separate ale ştiinţei şi spiritualităţii a fost prezentată public în studiul despre natura conştiinţei, publicat în 1995 ca dizertaţie de doctorat, Analiza cantitativă şi calitativă şi calibrarea nivelurilor conştiinţei. Acest lucru a fost posibil pentru prima dată în istoria omenirii graţie descoperirii unei tehnici care oferă un mijloc de a deosebi adevărul de falsitate. Au urmat  trei cărţi care prezintă tranziţia de la starea de…

View original post 952 more words

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Cuvinte-Words. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s