Modul 1 – 2 august 2014

teachers door

Pentru ca mi s-a comunicat destul de des ca nu sunt clare informatiile despre seminariile spirituale pe care le conduc, iata citeva cuvinte in plus si un titlu clarificator.

Modulul 1 reprezinta piatra unghiulara sau temelia oricarei constructii spirituale. Este cel mai important modul-seminar-curs-cea mai importanta initiere, asa as putea denumi darul inestimabil care nu dispare nici macar daca persoana nu practica tehnicile specifice acestui modul, ale acestui palier de constiinta-vibratie. Este o intilnire cu Sinele. Este o asezare, cel putin temporara, pe cel mai inalt nivel accesibil individului in contextul sau. In functie de nivelul fiecarui individ, aceasta intilnire poate fi constientizata total sau partial, poate facilita iluminarea imediat sau mai tirziu, il poate salta cel putin pe nivelul Adevarului. Orice alta obstructie se datoreaza mintii si sistemului personal de convingeri.

Deschide drumul, sprijina procesul de trezire, reintregire si armonizare suflet-corp, faciliteaza producerea necesarelor schimbari pentru avansarea pe treptele scarii ce duc spre Eliberare-Iluminare. Din acest potential, fiecare primeste ceea ce poate primi, atunci cind este cu adevarat doritor sa primeasca.

Indiferent de nivelul spiritual sau nivelul de constiinta al persoanei, intilnirea – constienta si in timp constientizata – cu Energia Universala-Libera-Divina, produce efecte vizibile si invizibile, concrete si subtile, recunoscute si nerecunoscute in viata omului, efecte care, insa, sunt Reale, indiferent de gradul de constientizare si recunoastere (recunostinta) al persoanei. Odata ce accesam nivelul Adevarului, nu mai putem spune ca nu am “stiut”. Responsabilitatea a fost asumata! Ceea ce se manifesta nu depinde decit de individ, de destinul lui si de Gratia Prezentei. Ceea ce intelege mintea este limitat de paradigma personala, de intelect, de predispozitii, de context.

Si pentru ca sufletul este lumina iluminarii, si are nevoie de un corp inteleptit pentru a continua sa se manifeste, primele doua module pun accentul pe cele trei aspecte ale corpului energetic, adica fizic, emotional si mental. Corpul inteleptit nu inseamna doar un corp energetic in armonie si echilibru, in comunicare constienta, ci presupune o deschidere a barierelor mintii presetate, o reala comunicare si o intelegere a procesului vital al comunicarii.

Lucrarea individuala si personala nu poate fi inlocuita de nimeni si de nimic, de nicio alta persoana, guru, maestru, etc. Singura Putere este Puterea Gratiei Divine, a Duhului Sfant, a Prezentei, a Constiintei si Energiei Universale, a lui Dumnezeu….

Restul se cheama manipulare.

Prin practica celor doua tehnici specifice s-au observat si marturisit schimbari in toate domeniile vietii, iar atunci cind nu s-au marturisit pentru ca totul este atit de natural incit multi dintre cei care au beneficiat de activarea 100% a chakrelor au crezut ca schimbarile pozitive din viata lor se datoreaza propriei puteri sau chiar a altor circumstante, dar asta nu inseamna ca, la final, nu vor constientiza. Din pacate, doua dintre tarele omului sunt orgoliul (si dorinta de a fi buricul pamintului macar in familia, cercul de prieteni sau la locul de munca) si lipsa de rabdare. Omul vrea repede, acum, tangibil, vizibil, si daca se poate si cu o placuta inscriptionata pe care sa scrie: “Cursul vietii tale s-a schimbat acum deoarece ai facut aceasta alegere care ti s-a infatisat in felul acesta, datorita acestor lucruri…” Iar daca e posibil sa munceasca altcineva in locul sau, ar fi si mai bine!

Cine se simte chemat, vine. Cine are nevoie, vine. Cine recunoaste, e pregatit!

Locul desfasurarii acestui seminar se va anunta prin email celor care se inscriu (nume, prenume, varsta, adresa de email, telefon – nu sunt acceptate persoane sub 18 ani) joi, 31 iulie, cind este si ultima zi de inscriere. Mai gasiti niste cuvinte despre modulul 1 aici:

https://spiritualdmm.wordpress.com/2013/05/17/modul-1/

Daniela Maria Marin

 

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Cuvinte-Words, Seminarii - Seminars and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Modul 1 – 2 august 2014

  1. Pingback: Modul 1 | Dezvoltare spirituala – Spiritual Development

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s