Modul 1 – 6,7 iunie

Modul 1 – 6 si 7 iunie, de la ora 10:30 la ora 18:00

Restul detaliilor referitoare la desfasurarea seminarului vor fi transmise prin email celor care se inscriu.

Se mai gasesc si alte informatii despre acest modul pe-aici, prin blog.

Cum incepem sa devenim constienti de energia ce suntem? Cum putem deveni constienti de limbajul energiei care ne alcatuieste? Cum putem intelege si cum putem folosi tot ceea ce avem la dispozitie prin acest corp care ne poarta prin experienta vietii? Ce inseamna spiritualitatea?…

“Omul spiritual este omul trezit din inconştienţă, din neştiinţă, eliberat de vălurile iluziei şi ale manipulării, este omul înţelepţit, nelimitat de o gândire limitativă duală şi cauzală. Este omul cu acces la adevăratul liber arbitru, acela prin care renunţă la a se mai opune fluxului energiei universale, alegând să curgă odată cu râul ei, râul vieţii. Omul spiritual este omul conştient, care nu se mai împiedică de liniaritate sau cauzalitate, pe care nu le judecă, ci le înglobează firesc în experienţa sa, acceptându-le existenţa. Omul spiritual nu mai este un sclav neştiutor, sclavul tradiţiilor şi al educaţiei, al informaţiilor insuflate de “lume” până la cel mai profund nivel al fiinţei umane, nivelul purităţii copilului. El este în lume, dar nu din ea. Omul spiritual este autenticul OM. Noul Om al Secolului XXI.

Atunci când atenţia omului este departe de corpul şi de sufletul său, este departe de Sine, când atenţia este îndreptată mai degrabă înspre alte zări, simţurile subtile cu greu mai pot semnala conştienţei umane (minţii) “defecţiunea”, “anomalia” care se petrece la nivel celular, atomic sau subatomic. Deoarece acolo unde ne focalizăm atenţia, acolo experimentăm, acolo trăim informaţia-realitatea. Energia sau potenţialul acestei conştienţe umane determină realităţi de trăit pentru care suntem direct responsabili. Ne construim viaţa prin atenţia conştientă pe care o acordăm. ”Cum îţi aşterni, aşa dormi” nu este doar un proverb, ci o realitate a fiecărei clipe.“(fragment din Modul 1)

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Seminarii - Seminars and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s