Drumul spre Noua Ordine a Iubirii ( I )

In timp ce se vorbeste din ce in ce mai des de Noua Ordine Mondiala si ale sale orori, sa luam aminte ca exista si a existat dintotdeauna O Ordine a Iubirii! Poate noua pentru unii, de-aceea ii spune Gyuri Noua Ordine a Iubirii pentru NOI, noii oameni ai Eternei Iubiri!

blogul lui gyuri

Cine suntem NOI

Cine suntenm NOI? În urma unui mic exerciţiu de imaginaţie putem ajunge la următoarele rezultate: putem fi Noii Oameni ai Iubirii. Şi ce avem NOI? Nenumăratele  Opţiuni ale Iubirii. Pentru ce? Pentru a instaura Noua Ordine a Iubirii. Până aici toate bune şi frumoase. Dar, să cuprinzi MARELE ADEVAR AL IUBIRII în cuvinte este, practic, imposibil. Înainte de a încerca să ne depăşim limitele, să cerem ajutorul noţiunii de „eseu” care ne permite să nu fim exhaustivi.

Bun. Să pornim, aşadar. Vom stabili, întâi, un sens al nostru pentru ”nou”.”Nou” este ceva ce nu cunoaştem cu mintea noastră cea bazată pe memorie. Ceva ce nu a fost înregistrat de creierul nostru. Dar oare numai asta e mintea noastră? Tot mai multe cercetări, slavă Domnului, au arătat că nu, deşi oamenii se bazează, încă, pe mintea-memorie. Se vorbeşte, totuşi, din ce în ce mai mult de Noua Paradigmă…

View original post 451 more words

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Cuvinte-Words. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s