8 august

Maestrul Dang a dedicat ziua de 8 august tuturor soldaţilor necunoscuţi, din toate timpurile, bărbaţi, femei şi copii, care şi-au dat viaţa pentru binele omenirii, pentru pacea, iubirea şi iluminarea omenirii. Nu este vorba despre soldaţi înrolaţi într-o armată oficială, ci despre toţi acei slujitori ai binelui şi păcii omenirii, slujitori ai adevărului şi ai iubirii.

Fără de costume sau ranguri, slujitorii aceştia au iubit omenirea atât de mult, încât au renunţat la propria viaţă. Aceşti necunoscuţi, pierduţi în uitare sau pur şi simplu în neştiinţă, ar putea fi cerşetorii de la semafoarele din ziua de azi, la fel de bine cum ar putea fi călugări restraşi din lume ori doctori pasionaţi şi dedicaţi vindecării şi ajutorării oamenilor, ori, simplu, oameni cu inima plină de iubire şi adevăr.

Nu putem şti iubirea de semeni care se ascunde într-un om, indiferent de statutul său social, militar, profesional. La fel cum nu putem cunoaşte numărul soldaţilor căzuţi în lupta pentru o cauză în care credeau cu-adevărat sau într-o luptă în care au fost obligaţi să participe. Nu mi-a plăcut niciodată cuvântul “soldat” asociat fiind cu toate acele suflete şi corpuri care au lăsat distracţiile vieţii deoparte şi s-au dedicat slujirii omenirii, dar dacă aşa a hotărât Maestrul Dang, o fi ştiut el de ce. Soldatul execută ordinele fără să comenteze şi, dacă mă gândesc bine, cei care au reuşit să-l audă pe Dumnezeu şi să-l urmeze, şi astfel să-şi dedice viaţa iubirii, ar putea fi, da, consideraţi soldaţi. pentru că odată ce şi-au încredinţat viaţa, nu mai au de ce să se opună, să nu respecte “ordinele”.

În 8 august 2003 a fost ridicat un monument simplu, din granit, care să marcheze recunoştinţa profundă pentru toţi oamenii care au slujit iubirii şi eliberării omenirii din suferinţă. Acest monument a fost instalat în faţa clădirii pe care Maestrul Dang a dedicat-o Strămoşilor Omenirii – Altarul Strămoşilor – şi care poartă, şi-n ziua de azi, amprenta luminii şi-a iubirii pe care Maestrul Dang a dăruit-o lumii.

Recunoştinţă tuturor acestor soldaţi ai iubirii din toate timpurile!

slide0012_image044

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Cuvinte-Words and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s