Teatrul Spiritual – 4×4 personaje

“Când îţi va zâmbi inima, când te vei simţi frumoasă şi capabilă să realizezi orice îţi pui în minte… când nu te vei mai simţi nici timidă, nici supusă, nici cuminte, nici ascultătoare. Atunci când nu-ţi vei mai repeta în minte etichetele pe care ţi le-au pus alţii … Când te vei simţi întreagă şi liberă, atunci vei recunoaşte, cu-adevărat, iubirea!” spune Psiholoaga în Tabloul 3 al piesei 4×4 personaje.

Şi dacă am văzut lumina bucuriei pe chipurile spectatorilor prezenţi la prima premieră, dacă le-am simţit inimile pulsând de lumina iubirii, înseamnă că pot recomanda acest spectacol şi aici, în acest blog.

Câteva dintre opiniile exprimate pe pagina de fb a spectacolului:

“4×4 personaje” a starnit hohote de ras , aplauze dese , emotie, bucurie, dar si-o lacrima in coltul ochiului ca rezultat al unor descoperiri si trairi interioare … O experiența care merita trăită.

Am spus si voi mai spune: un spectacol echilibrat si frumos! Un spectacol din care “oamenii de rand” pot invata ca sunt zei si “zeii artisti” pot invata sa fie oameni! N-am avut timp sa fac mai multe fotografii, am fost ocupata cu traitul spectacolului! “Soacra de serviciu” va aplauda cu inima! BRAVO!

Daca inceputul spectacolului a starnit hohote de ras sfarsitul m-a gasit cu o lacrima in coltul ochiului. Multa emotie, multa invatatura puse in scena si interpretate minunat. Profesionalism, daruire si dragoste. Un personaj al piesei spune cam asa: teatrul este sacru, viata este sacra, teatrul este viata! Recomand 4 x4 Personaje tuturor celor care vor sa gandeasca mai mult si sa simta mai mult.

Teatrul Spiritual prezintă luni, 26 octombrie, ora 19:30 comedia 4×4 personaje.

Piesă în 4 tablouri şi 16 personaje interpretate de 4 actori. Între comedia şi tristeţea lumii, ne jucăm de-a viaţa ori de-a teatrul. Sau trăim teatrul odată cu viaţa.

Spectacol găzduit de Teatrul de Artă Bucureşti!

Rezervări la telefon:

Afis 4x4_redus

Advertisements

About daniela marin

om human
This entry was posted in Cuvinte-Words and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s