Despre cursuri

 

Scurtă prezentare:

A.B.C. – Adevăr, Bucurie, Cunoaştere! 

C.O.21 – Calea Omului în secolul XXI! 

Secolul XXI este secolul Oamenilor treziţi din somnul neştiinţei, al oamenilor evoluaţi spiritual, un secol al maeştrilor pentru că exact această calitate de maestru -intrinsecă omului –  este sprijinită pentru a se manifesta în aceste vremuri. Evoluţia se petrece fie că vrem, fie că nu vrem. Care va fi “media” la jumătatea acestui secol, nu putem estima, dar putem inţelege că absolut toate elementele din mediul înconjurător converg şi ne împing cu putere înainte, ne forţează să ne înţelegem pe noi înşine şi scopul experienţei noastre, acum şi aici, să ne cunoaştem pe noi şi astfel să cunoaştem universul, să ne găsim drumul pe care să putem merge până la capăt, adică acolo unde adevărul se revelează sieşi.

 Omul este comod din fire, însă atunci când nu mai are încotro, îşi scoate uneltele la lumină şi se apucă de treabă. Presat de condiţiile din exterior impuse de acest secol, omul se va ridica şi va lucra pentru ca Viaţa să-şi continue parcursul pe Pământ.

Presiunea din ce în ce mai mare resimţită în toate zonele vieţii, în toate domeniile şi în mai toate continentele Pământului ne arată că trebuie să schimbăm ceva important in funcţionarea omului şi a omenirii. Momentele de criză sunt cele mai potrivite pentru creşterile spirituale, pentru saltul necesar schimbării palierului de rezonanţă pe care se află Pământul acum.

Modulul I pune la dispoziţie metode simple de conştientizare a Energiei Libere (E.L.), tehnici pentru folosirea E.L.  accesibile oricui şi la orice vârstă.

Persoanele sub 18 ani au nevoie de consimţământul părinţilor sau al tutorilor pentru a participa la curs.

Prin accesarea E.L. se scurtează calea către ®evoluţia spirituală atât de necesară vremurilor noastre. Înţelepciunea noului om, capabil să-şi folosească potenţialul creativ în bună armonie cu mediul, să trăiască o viaţă frumoasă, în bucurie, iubire şi armonie, va sprijini procesul transformării câmpului general, colectiv, modificarea vibraţiei conştiinţei colective.

Modulul I oferă accesul la limbajul Energiei Libere, la autocunoaştere şi la cunoaşterea universală.

Câteva dintre efectele folosirii acestor metode incepând chiar de la Modulul I:

–       reducerea stresului, dobândirea stării de calm şi stăpânire de sine;

–       îmbunătăţirea stării generale a persoanei – fizic, psihic, emoţional, spiritual;

–       creşterea capacităţii de atenţie şi concentrare;

–       dezvoltarea inteligenţei ;

–        transformarea relaţiilor în acord cu rezonanţa naturală universală;

–        descoperirea şi vindecarea rănilor emoţionale sau ale acelor traume ascunse ce blochează dezvoltarea individului ;

–       claritate, echilibru, armonia între corp şi spirit;

–        accesul la cunoaşterea universală, trecând prin autocunoaştere şi activarea abilităţilor latente în drumul către Iubire Pace Armonie (Iluminare)

Structura cursurilor:

I:  A.B.C.-C.O.21 (Adevăr, Bucurie, Cunoaştere – Calea Omului în secolul 21)

Modulul 1 – Sistemul energetic uman. Activarea chakrelor-conectarea şi armonizarea corpurilor. Deprinderea limbajului energiei. Descifrarea blocajelor – deblocarea. Tehnici de relaxare şi meditatie. Meditatia activă, Accesul la conştiinţa universală. Exerciţii în sprijinul autocunoaşterii şi pentru activarea abilităţilor latente.

Modulul 2 – Creierul, harta mentală-harta credinţelor personale, scenariul personal, mintea şi mintea spirituală, simţurile fizice şi simţurile spirituale, conştientizarea tiparelor limitative, deblocare, armonizarea emisferelor cerebrale, conştienţa sincronicităţii, evaluarea energetică. Meditaţia armoniei. Exerciţii în sprijinul autocunoaşterii şi pentru activarea abilităţilor latente.

Modulul 3 – Metaconştient.  Integrare solară. Acces în tiparele Energiei Cosmice. Meditaţia universală.

Modulul 4 – “Secolul 21, un secol al maeştrilor”. Meditaţia universală. Dezvoltarea abilităţilor specialeDe la om la Om, de la sine la Sine, de la eu la Noi.

Modulul 5 – Creaţia şi co-creatorii.

 

 

Pentru inscriere trimiteti email la adresa: danidaniela7@gmail.com,

 

care să conţină următoarele date:

 

Nume, prenume, vârsta, numărul de telefon unde puteţi fi contactaţi.

 

Veţi primi un email cu restul informaţiilor despre programarea participarii la curs si locul de desfasurare a cursului.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s